Соопштенија

4 октомври 2018

Соопштение 04.10.2018

Почитувни, Итно спроверувње на попис и целсоно прочистување на Избирачкиот список. Сега кога на големо се зборува за предвремени парламентарни избори, прво што треба да направиме […]
1 октомври 2018

36,91

How does it feel To be on your own With no direction home Like a complete unknown Just like a rolling stone? Македонците вчера решија да […]
13 септември 2018

Соопштение – 13.09.2018

Почитувани,   ДПМНЕ очигледно е дека не знае кај тера. Се изгубија во ставови и тези. Прецизно математички пресметуваа, за да и соопштат на нацијата дека […]
5 август 2018

РАМКОВНИ РАБОТНИЦИ

Колку време и треба на Владата да преброи колку од административците вработени по Рамковниот договор одат на работа, а колку седат дома и си земаат плата? […]