Соопштенија

29 октомври 2018

Колев: Конзерватизмот како политичка идеологија – приоритет на ГДУ

Претседателот на ГДУ, Петар Колев како гостин во Отворено Студио 1 на 1ТВ. Извор: 1ТВ  
26 октомври 2018

АДМИНИСТРАТИВЦИ ПЕЧАЛБАРИ

Почитувани, Партиска книшка, а не стручност и образование, е критериумот за вработување и напредување во администрацијата. Актуелната влада наместо веднаш да се зафати со средување на […]
23 октомври 2018

Почитувани сограѓани

Денот на Македонската Револуционерна Борба е потсетник за еден сон, сон кој го гледаме безмалку на секоја стара фотографија во нашите домови, сон упорно сонуван од […]
22 октомври 2018

ГДУ: Дали гласот ЗА ќе го ЗАкочи бројчаникот!?

Почитувани, Помирување и простување е неопходно за да продолжиме напред, но и враќање на украдените пари. Бројчаникот треба конечно да почне да врти. И секој што […]
16 октомври 2018

ГДУ со предлог за решавање на политичата криза

Почитувани, Време за губење нема. Мицкоски и Заев како што тргнале ќе ја турнат Република Македонија во бездна. Доста е со партиски препукувања. Лидерите да се […]