Соопштенија

16 ноември 2018

Viva Las Vegas

…got a whole lot of money that’s ready to burn, so get those stakes up higher… Ние од ГДУ неретко ја критикуваме Владата и премиерот Заев. […]
14 ноември 2018

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ЗОРАН ЗАЕВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ВЛАДАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Почитуван г. Заев, Очигледно е дека во вашиот владин кабинет не се обрнува посебно внимание на обврските кои произлегуваат од позициите на вашите министри! Можеби не […]
13 ноември 2018

е-Република Амандман

Таа навидум е држава како и секоја друга, има институции,сопствен парламент, влада, претседател на ова, претседател на она, има и сопствена академија на науките и уметностите. […]
13 ноември 2018

Соопштение 13.11.2018

Почитуван г. Спасовски Се надеваме дека во овој момент му ја предадовте оставката на премиерот Заев поради морални причини. Логично денеска сите си го поставуваат прашањето […]
12 ноември 2018

Иселувањето на лекарите е многу поголем проблем од оној за потерницата за Груевски

Како човек, кој е директно инволвиран во здравствениот систем на нашата држава јас секојдневно се судрувам со проблемите кои го мачат републичкото здравство. Ги поздравувам иницијативите […]