Соопштенија

30 ноември 2018

СОЦИОПАТИ ВО ПОЛИТИКАТА

Постојат многу карактеристики што го дефинираат поимот Социопат, како на пример: – Социопатите немаат совест ниту жал кога ги повредуваат луѓето ама се преправаат дека имаат. […]
28 ноември 2018

Доста е со меѓусебните обвинувања, решете го проблемот со загадувањето!

Почитувани, Додека граѓаните се гушат од загадениот воздух и секојдневно бараат помош и апелираат надлежните нешто да сторат, градоначалникот Шилегов си игра игрици на мобилниот телефон. […]
25 ноември 2018

Промоција на ГДУ- Штип

Почитувани, Граѓанско демократската унија го отвори својот прв локален клуб во градот Штип. Промоцијата се одржа во хотел „Изгрев “ пред голем број гости, повеќето од […]
24 ноември 2018

Се угушивме г. Дураку!

Почитувни, Скандалозно однесување на невидливиот министер Садула Дураку. Министерот за животна средина прв пат и тоа непланирано се појави во јавноста и ни кажа дека не […]
23 ноември 2018

ГДУ ќе го промовира локалниот клуб во Штип

Почитувани, На 24 ноември (сабота), во хотел „Изгрев“ (големата сала) во Штип, со почеток од 18 часот, ќе се одржи отварање и промоција на локалниот клуб […]