ГДУ прес-конференција за скандалот во ПИОМ 29.01 2019

Владата „ниже“ успеси и освен во „хибриден режим”, ние живееме во корумпирана земја
29 јануари 2019
ОБРАЗОВАНИЕТО НИ Е ВО КЛИНИЧКА СМРТ, ПОТРЕБНИ СЕ БРЗИ И ЕФИКАСНИ МЕРКИ
1 февруари 2019

Г. Османи поднесете ни тужба, барем ние да се видиме на суд, секако никој нема да одговара за украдените пари. Подобро нешто од ништо.

Не веруваме дека државно спонзорираната кражба во Пензискиот фонд ќе заврши со судска разрешница! Ова ќе заврши како алатка за „хармонизација“ меѓу политичките партии.