Видео галерија

2 февруари 2019

ГДУ прес-конференција посветена на начелното правно мислење на Врховниот суд за надлежноста на СЈО

Почитувани, На ден 30.01.2019 година, Врховниот суд на Република Македонија, на општа седница донесе начелно правно мислење со следната содржина: ,,Јавното обвинителство за гонење на кривични […]
29 јануари 2019

ГДУ прес-конференција за скандалот во ПИОМ 29.01 2019

Г. Османи поднесете ни тужба, барем ние да се видиме на суд, секако никој нема да одговара за украдените пари. Подобро нешто од ништо. Не веруваме […]
22 јануари 2019

Промоција на локалниот клуб на Граѓанско Демократска Унија-ГДУ во Куманово

11 јануари 2019

Гостување на претседателот на ГДУ – Петар Колев во „Печат на неделата“ на 1ТВ

26 декември 2018

Ѓорги Трендафилов во „Анализи и коментари“

24 декември 2018

ГДУ: ОПШТИНА ЦЕНТАР ДА ВОВЕДЕ МОРАТОРИУМ ЗА ГРАДЕЊЕ