Анкети

Дали сте за една изборна единица и намалување на бројот на пратеници?

  • Не (10%, 82 гласа)
  • Да (90%, 748 гласа)

Вкупно гласале: 830

Почеток: 1 октомври 2018 во 10:00
Крај: Не истекува

Дали сте за влез во НАТО и ЕУ со прифаќање на Договорот меѓу Р. Македонија и Р. Грција

  • ПРОТИВ (0%, 0 гласа)
  • ЗА (100%, 4 гласа)

Вкупно гласале: 4

Почеток: 1 септември 2018 во 00:00
Крај: 30 септември 2018 во 23:59