ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

17 февруари 2020

ЗА ШТО ЌЕ МАРШИРАТЕ? ВИЕ СТЕ НА ВЛАСТ, А ПРАВДА НЕ ДОНЕСОВТЕ ВО ИЗМИНАТИВЕ ТРИ ГОДИНИ!

Почитувани, Едните организираат марширања, претходните контрапротести. За што ќе марширате? Вие сте на власт, а правда не донесовте во изминативе три години. Ниту криминалците завршија во […]
16 февруари 2020

РЕПУБЛИЧКИОТ ИЗБОРЕН ШТАБ НА ГДУ НА ДЕНЕШНАТА СЕДНИЦА ЈА ОТПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА ИЗБОР НА КАНДИДАТИ ЗА ПРАТЕНИЦИ

Почитувани, Републичкиот изборен штаб на ГДУ на денешната седница ја отпочна постапката за избор на кандидати за пратеници, на претстојните парламентарни избори. Претседателот на ГДУ, Петар […]